top of page
Bli kjent med
YE SUSHI & WOK

Mitt navn er Dinh Thanh sammen med min kone Jenny Nguyen er vi eiere av Raabiten sushi restaurant i Ski.
Jenny har vært eier og driver av Sushihuset i Oslo tilbake i 2012, som den gang ble kåret av Aftenposten til en av Oslo beste takeaway sushi. Jeg var kjøkkensjef for Egonrestaurant i Ski fra 2003 til 2018.

Sammen med Hans Christian Myhre, eier og driver av No4 restaurant og bar i Ski, åpnet vi Raabiten i 2018 som raskt ble svært populær for sin kvalitets sushi til folkeligpris. En av kokkene våres hadde jobbet 15 år i Japan, medvirket til menyen sammen med resten av kokkestaben som har hatt lang fartstid på velkjente Alexsushi i Oslo.

På restauranten i Ski kan man nyte alt fra sikre og velkjente makier til 8 retters Omakase som betyr på japansk "Jeg overlater menyvalget til kokken". Raabiten tilbyr også takeaway hvor gjester nyter dette hjemme.

Jeg og min familie flyttet til vakre Ytre Enebakk siden august 2021. Vi er storforelsket i naturen her, og vi har kommet for å bli, da er det helt naturlig at vi tar med en bit av Raabiten hit.

Vi er ydmyke og takknemlige for muligheten å kunne etablere en ny avdeling på Vågsenteret. Her skal vi tilby kvalitets sushi og deilige wokretter til folkelig pris.
Det blir takeaway hovedsaklig, men gjester skal også kunne nyte maten på de 8 plassene vi har i restauranten.

Vi gleder oss stort å kunne tilby med-enebakkinger gode matopplevelser. 😀

YeSushi&Wok- bare gode matopplevelser. 🍣🥘🍜🍷

bottom of page